logo 

 

 

 

4MAT for dig - den private vinkel

Vi har nok alle oplevet situationer, hvor det var svært at trænge igennem med et budskab, eller omvendt - vi har selv forsøgt at forstå noget uden held til at "knække koden".

 

Opdag dit eget udgangspunkt - og andres!

Med indsigt i 4MATs læringsstile får du et klart billede af din egen læringsstil - og af andres. Med denne indsigt er du bedre rustet til både at kunne finjustere din egen kommunikation mod andre, og at kunne tage ansvar for både din egen og andres læring.

 

Forældrerollen

Med 4MAT får du ogå en ny ramme at forstå dine børn ud fra. Du får ny inspiration til bedre kommunikation med dine børn, og indsigt i hvordan du motiverer med udgangspunkt i barnets egen læringsstil. Eksempelvis vil du kunne gøre lektier til en sjov og spændende oplevelse for barnet - frem for en daglig udfordring.

 

Parforholdet

4MAT skaber ligeledes grobund for fornyet forståelse i parforholdet, hvor grundlæggende forskelle vendes til positive muligheder for bedre fælles resultater - frem for drænende irritationselementer.

 

Dagligdagen

Grundlæggende er indsigt og viden om egne og andres foretrukne måder at opfatte, processe og videreformidle viden et godt værktøj at have med sig i dagligdagen, hvor læring og kommunikation er en essentiel del af alt, hvad vi foretager os.

4MAT Procesmodel DK jpg

 

 

 


Facebook LinkedIn Nyhedsbrev