logo 

 

 

Metoden er ikke beregnet til psykologisk analyse, men er en måde at kortlægge personlige præferencer i forhold til brugen af højre og venstre hjernehalvdel.

 

HMI Profilanalyse (Hjernehalvdelspræference)

HMI (Hemispheric Mode Indicator) Profilanalysen indikerer hvilken hjernehalvdel du har præference for. Analysen giver indsigt i de forskellige præferencer, og hvordan de kan have indflydelse på måden vi opfatter, processer og formidler ny viden på.

 

Hele hjernen

Normalt udviklede individer bruger begge hjernehalvdele og skifter ubevidst imellem dem hele tiden. De fleste udviser dog en tilbøjelighed til at bruge den ene halvdel mere end den anden.

 

Højre hjernehalvdel (eksempler på karakteristika)

Kreativ, subjektive vurderinger, baserer primært tankevirksomhed og hukommelse på billeder, ser forbindelser og sammenhænge.

 

Venstre hjernehalvdel (eksempler på karakteristika)

Analytisk, objektive vurderinger, baserer primært tankevirksomhed og hukommelse på sprog, ser sammenhænge mellem årsag og resultat.

  

Resultat - i kombination med kontekstanalyse

Resultatet er en udførlig grafisk og skriftlig indikering af præferencen. Resultatet fra denne analyse sammenholdes med en kontekstbaseret profilanalyse eksempelvis LTM eller LBI, og giver dermed en ekstra dimension til det område, der arbejdes med. Eksempelvis læring, ledelse eller kommunikation.

 

32 spørgsmål - 30 minutter

Spørgeskemaet kan gennemføres på ca. 30 minutter.

 

 

 

      HMI assessment


Facebook LinkedIn Nyhedsbrev