logo 

 

 

Metoden er ikke beregnet til psykologisk analyse, men er en måde at kortlægge personlige præferencer i forhold til ledelse og kommunikation.

 

LBI Profilanalyse (Lederstil)

LBI (Leadership Behavior Inventory) Profilanalysen sætter fokus på den enkeltes naturlige styrker og potentialer som leder. Formålet er at skabe indsigt i, hvordan disse præferencer påvirker den daglige ledelse på godt og ondt, og via denne indsigt at give lederen mulighed for at træffe flere bevidste valg i rollen som leder.

  

Resultat - og personlig assessment

Resultatet er en udførlig grafisk og skriftlig indikering af lederstilen. Herudover verificering af resultat og udviklingsområder via personlig dialog med en certificeret 4MAT Konsulent.

 

Udvikling - personlig og performance

Indsigten fra LBI Profilanalysen kan bruges både som udgangpunkt for lederens egen personlige udvikling i lederrollen, og som understøttende værktøj til den daglige ledelse, eksempelvis i forbindelse motivation, kommunikation, opbygning af teams og bevidst fokus på balancen mellem management og leadership.

 

Kombinationsanalyse

LBI Profilanlysen bruges også i kombination med HMI (Hemispheric Mode Indicator) analysen, der indikere den enkeltes præference for brug af højre eller venstre hjernehalvdel. Resultatet fra denne analyse sammenholdes med LBI profilen og giver dermed en ekstra dimension til lederstilen - og forståelsen for den.

 

15 spørgsmål - 30 minutter

Spørgeskemaet kan gennemføres på ca. 30 minutter.

 

 

 

 

      LBI assessment


Facebook LinkedIn Nyhedsbrev