logo 

 

 

 

Første 4MAT Master Class afholdt med stor succes 

04.05.2010

 

I slutningen af april lancerede vi endelig det nye koncpet: 4MAT Master Class. Vi har glædet os til det, og afholdte både et i øst og et i vest - begge med  stor succes. Mange kompetente konsulenter, undervisere, ledere og foredragsholdere var samlet - alle 4MAT konsulenter.

 

Temaet på denne første 4MAT Master Class var "4MAT Leadership - balancen mellem leadership og management i dit lederskab". Vi satte også fokus på USP'er og salgsargumenter, herunder også hvordan skaber vi merværdi hos vores kunder.

 

Vi vil gerne takke for det store engagement fra alle fremmødte. Det er netop niveauet af deltagerengagement, der er med til at skabe et levende, dynamisk arrangement. Vi ønskede med 4MAT Master Class at skabe en ramme for netop sådan et levende forum for idé- og erfaringsudveksling- og er glade for at se, at vores 4MAT Konsulenter, har taget imod denne invitation og skabt fundamentet for et solidt, kompetent og inspirerende 4MAT netværk.

 

Den næste 4MAT Master Class afholdes i juni, hvor vi har Bernice McCarthy med på et webinar fra USA.

 

04.2010.MasterClass1.3

 

04.2010.MasterClass1.4

 

04.2010.MasterClass1.1 

 

04.2010.MasterClass1.2

 

04.2010.MasterClass1.5 

 

04.2010.MasterClass1.6

 

4MAT - Faglighed & Netværk

4MAT Master Class, er et eksklusivt forum kun for certificerede 4MAT Masters, hvor du får spændende oplæg og mulighed for at netværke med andre, der interessere sig læring. Se mere om Master Class arrangementer her.

 

arrowhigh  Oversigt - nyhedsarkiv

arrowhigh  Oversigt - aktuelle nyheder

arrowhigh  Forsiden

 

 

Artikel Psyk

 

 


Facebook LinkedIn Nyhedsbrev