logo

 

4MAT for skolen

Hver dag gør lærere verden over en stor forskel for børn af alle aldre. Med 4MAT som grundkerne i din undervisning vil du kunne designe dine lektioner på en måde, der sikrer at ALLE elever, i det SAMME fag, i den SAMME time får OPTIMALT udbytte af lektionen.

 

Hvad er succesfuld undervisning?

Nogle mener, at succesfuld undervisning handler om at dele eleverne op i typer og placere dem i specialdesignede områder i klasselokalet eller på skolen. Det gør vi ikke! Vi mener succesfuld undervisning er, når underviseren er både fagligt og metodisk klædt på til at kunne skabe et fælles læringsmiljø, der tilgodeser og motiverer alle elever ligeværdigt - på tværs af læringsstile.

 

4MAT - metoden til succesfuld undervisning

Med 4MAT metoden får underviseren mulighed for at kombinere sin værdifulde faglige og menneskelige viden, indsigt og erfaring med en unik metode, der netop er designet til at skabe undervisning, der engagerer og motiverer alle elever i samme proces.

 

Motiveringen af den enkelte elev bygger naturligvis på elevens foretrukne læringsstil, men via processen motiveres eleverne helt naturligt til også at se, udvikle og opdage ressourcer i de sider af sig selv, der ikke er de mest foretrukne.

 

Hvad siger underviserne selv?

"Efter mere end 20 år i klasseværelset, troede jeg, jeg havde set det hele! Men 4MAT metoden har omvendt min måde at se på undervisning og læring" -  "4MAT er den mest imponerende og gennemresearchede undervisningsmodel jeg nogensinde har set og/eller brugt. Det burde tilbydes til ALLE lærere".

4MAT Procesmodel DK jpg


Facebook LinkedIn Nyhedsbrev