logo 

 

 

Metoden er ikke beregnet til psykologisk analyse, men er en måde at kortlægge personlige præferencer ved indlæring og kommunikation.

 

SLP Profilanalyse (Skoleelevens læringsstil)

SLP (Student Learning Preferences) Profilanalysen er udviklet til skoleelever i alderen 12-18 år. Analysen er et fantastisk værktøj til at involvere eleverne i samtale om, hvordan hver enkelt elev lærer bedst. Ligeledes er analysen en uvurderlig ressource for læreren i planlægningen og gennemførelsen af undervisningen - og sidst men ikke mindst for forældre i forhold til eksempelvis lektiehjælp.

 

Elevens hjælp til selvhjælp

SLP Profilanalysen er et simpelt selv-scorings-værktøj, så eleverne selv kan profilere deres læringsstil og få indsigt i deres egen specifikke tilgang til læring. Samtidig får alle elever indsigt i andres måder at lære på, og bliver dermed også bevidst om, hvordan de bedst muligt kan hjælpe sig selv og andre i læringsprocessen.

 

Underviserens successtrategi

Med indsigt i læringsstile, bliver det lettere at skabe undervisning der inspirerer og giver udbytte til alle elever i klassen. SLP Profilanalysen giver dig et godt billede af dine elever, og hvordan de lærer bedst. Undervisningen kan skræddersyes yderligere udfra denne viden, så alle læringsstile bliver mødt og understøttet i ligeværdig grad.

  

15 spørgsmål - 30 minutter

Spørgeskemaet kan gennemføres på ca. 30 minutter. 

 


 

Voksenelever

For elever/studerende over 18 år anbefaler vi LTM Profilanalysen.

 

 

 

      SLP_ny_dk_version


Facebook LinkedIn Nyhedsbrev