logo 

 

 

 

4MAT - Lær 4 sprog på én dag

Hvorfor går samarbejdet så godt med nogle - og mindre godt med andre? Hvorfor virker kommunikationen anstrengt i nogle situationer - og glider ubesværet i andre? Gennem dette seminar vil du finde ud af, hvordan du kan kommunikere, så dit budskab bliver formidlet klart og effektivt til alle.

  

Succesfuld kommunikation

Du vil lære at bruge 4MATs enkelte og succesfulde 4 steps metode i din kommunikation - såvel i den mundtlige som den skriftlige. Med denne metode sikrer du, at dit budskab når din modtager - og rummer både motivation, indhold, handling og perspektivering.

 

Program

- find din egen 4MAT læringsstil - evt. også lederstil

- teori om de fire læringsstile i 4MAT

- hjernehalvdelspræferencer

- styrker og udviklingsmuligheder

- fokus på forskelligheder og proces

- god kommunikation og optimale

  udviklings- og læringsmiljøer

- perspektivering

 

arrowhigh Brochure: 4MAT - Lær 4 sprog på én dag

arrowhigh Annonce: 4MAT - Lær 4 sprog på én dag

  

Varighed - variabel 

Seminaret kan tilpasses jeres konkrete behov til henholdsvis: en halv dag, en hel dag eller to dage. Indhold og udbytte vil naturligvis variere tilsvarende.

 

Book dit arrangement nu

Vi afvikler gerne et arrangement for dig og din virksomhed. Ring til Hanne på 4040 3211 eller skriv til hh@4mat.dk for et konkret tilbud.

 

- vil du vide mere, før du booker?

Har du brug for mere indsigt, før du går videre med sagen, så er du meget velkommen til at ringe og høre næmere eller deltage i vores en times gratis Intro webinar, der fagligt præsenterer 4MAT.

 

 

       05.2011 4Sprog Forside DK


Facebook LinkedIn Nyhedsbrev